APK keuring

APK keuring All-in

Vul je kenteken in en controleer direct de APK-vervaldatum

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Verloopt de APK van je auto binnen 2 maanden? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor de APK.

Onze APK slechts €24,95 All-in

Onze APK-prijs van €24,95 is All-in. Dus inclusief BTW en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten.

Geen verrassingen
Bij een APK controleren we of de auto voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Wij voeren tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit voor vervelende verrassingen achteraf.

Gratis herkeuring
Als je auto tijdens de APK bij KwikFit wordt afgekeurd, bieden wij je een gratis herkeuring (t.w.v. €24,95) aan. Dit geldt alleen als je de benodigde reparatie(s) bij ons laat uitvoeren.

Nu tijdelijk gratis APK in combinatie met onderhoud

Een APK is een momentopname, het geeft inzicht in de staat van je auto op dat moment. Maar de keuring is geen garantie dat je er weer een jaar tegen kan. Om zorgeloos te blijven rijden, heeft je auto af en toe ook onderhoud nodig. Daarom kiezen veel van onze klanten ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. En extra voordelig, want de APK is in combinatie met een grote beurt of de merkbeurt tot 17 juni gratis!  Bij deze actie geldt de datum waarop je je APK boekt: de gratis APK mag dus ook gewoon na 17 juni worden uitgevoerd.

Goed om te weten

APK keuring bij KwikFit:

 

  • Plan vandaag je afspraak in en je auto kan morgen meestal al worden gekeurd!
  • KwikFit is de grootste RDW-erkende keuringsinstantie van Nederland.
  • Als je auto tijdens de APK keuring bij KwikFit wordt afgekeurd, biedt KwikFit je – als je de benodigde reparatie(s) bij KwikFit laat uitvoeren – een gratis herkeuring (t.w.v. €24,95) aan.
  • Bij noodzakelijke reparaties krijg je altijd een prijsopgave en sta je nooit voor verrassingen.

Steekproef van RDW kan wachttijd APK verlengen
Onze APK is RDW-erkend. Er is ongeveer 3% kans dat jouw auto in aanmerking komt voor een steekproef van de RDW. Deze RDW-controle moet binnen 90 minuten na onze keuring starten. Je auto mag onze vestiging dan niet verlaten, totdat deze keuring is afgerond. Het is wettelijk verplicht om aan de steekproef mee te werken. Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

APK keuring All-in

Vul je kenteken in en controleer direct de APK-vervaldatum

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Veelgestelde vragen

Meer veelgestelde vragen

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice