Over KwikFit

In 1971 werd KwikFit in Groot-Brittannië opgericht door de Schot Tom Farmer. In 1981 opende de eerste KwikFit-vestiging in Nederland. KwikFit legde zich volledig toe op de vervanging van banden, uitlaten, schokdempers, accu’s en remmen, waardoor deze onderdelen veel sneller en goedkoper konden worden gemonteerd dan bij andere garages. Uniek was en is hierbij de “klaar terwijl u wacht” slogan waardoor mensen ook zonder afspraak geholpen werden en worden!

Dertig jaar na de oprichting is KwikFit uitgegroeid tot de grootste autoserviceketen van Europa. In Nederland telt KwikFit al meer dan 180 vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. Ons Centraal Kantoor is gevestigd in Harderwijk. 

Waar KwikFit zich in het verleden toelegde op banden, uitlaten, schokdempers, accu’s en remmen, is onze dienstverlening inmiddels al een aantal jaar uitgebreid met grote onderhoudsbeurten, airco- en glasservice.

Ons nieuwe concept: Premier vestigingen

In Apeldoorn, Breda en Haarlem hebben wij Premier vestigingen geopend. De Premier vestiging is een volledig nieuw concept waarin het gemak van de klant en transparantie centraal staan. Naast de meest moderne apparatuur voor het uitlezen van alle automerken kunnen klanten tijdens het wachten op hun auto gratis gebruikmaken van WI-FI op een werkplek of in een lounge. Dit nieuwe vlaggenschip van KwikFit zet de norm voor al onze nieuwe vestigingen.

Onze missie

KwikFit wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve organisatie. Wij willen kwalitatieve autoservice zo gemakkelijk, snel en betaalbaar maken voor onze klanten.
KwikFit wil een duurzame relatie met haar medewerkers en binnen de automotive branche de beste werkgever zijn. Wij bieden onze medewerkers continu de kans om zich te ontwikkelen.

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice