KwikFit reviews

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 44020 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 april 2017

Ik was vroeg maar werd snel geholpen. Vriendelijke mensen. Kortom: prima!

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 april 2017

Als de velgen nog even schoon gemaakt zouden worden vind ik het zelfs een 10!

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 april 2017

Geem opmerkinhgen, is uitsekend uigevoerd.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Diversen
Datum bezoek 22 april 2017

De jonge monteur, stagiair zoals ik heb begrepen, heeft zijn werk, nieuwe band monteren, goed en met goede service uitgevoerd. Reserveband en gereedschap zijn door de monteur keurig op de goede plek teruggeplaatst. Lof!

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 april 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Diversen
Datum bezoek 20 april 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 20 april 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 april 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 april 2017

Vriendelijke mensen, correcte en professionele behandeling. Prima afhandeling. Top!

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 april 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 april 2017

Gewoon goed

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 april 2017

Ik ben ontzettend tevreden over kwik fit. Ik ben heel erg fijn geholpen.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 29 maart 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 6,0
Datum beoordeling 24 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 20 april 2017

Ik blijf het raar vinden dat 4 banden gemonteerd worden met 4 verschiloende spanningen. Is steeds het geval, bij elke wissel

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 23 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 april 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 7,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 23 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 april 2017

Zeer snel geholpen, echt super! Mooie aanbieding. Maar de velgen zaten onder het vet! (had schoongemaakt kunnen worden) Verder tevreden!

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 23 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 april 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 23 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 april 2017

meteen aan de beurt, vriendelijk personeel, werkzaamheden goed uitgevoerd, bouten met de hand nagetrokken en aangegeven om na 150 km terug te komen voor een laatste check op juist aanhaalmoment i.v.m. lichtmetalen velgen: klasse !

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 23 april 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 20 april 2017
7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 3,0
  • Kwaliteit 7,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 23 april 2017
Product Diversen
Datum bezoek 20 april 2017

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.