KwikFit reviews

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 44231 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 28 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 24 juli 2017

Ik ben gekomen met een zogenaamde wachtafspraak en het werkte perfect. Zowel het maken van de afspraak online als het later omzetten van de afspraak naar een wacht-afspraak. Terplekke vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ik werd keurig opgebeld nadat de auto gekeurd was. Kortom ik ben een

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 28 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 juli 2017

Ondanks de drukte was de auto op tijd klaar

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 28 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

Snel geholpen ondanks dat ik geen afspraak had gemaakt

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 28 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 24 juli 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 juli 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Diversen
Datum bezoek 26 juli 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 6,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Diversen
Datum bezoek 25 juli 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 26 juli 2017

Werd zeer snel gereageerd op wissel van 2 banden, bleek aldaar dat alle 4 vervangen konden worden.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 26 juli 2017

Prima service en ook zeer klantvriendelijk

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

ga zo door

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 26 juli 2017

Snelle en professionele service. Goede kwaliteit prijs verhouding.

7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 6,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 25 juli 2017

Het ging om vervangen remschijven en voeringen. Oorspronkelijke offerte was 420 euro. Na mededeling dat ander bedrijf 330 vroeg was dat ook akkoord. Komt gek over. Maar ging in kader beurt en APK.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Kleine Beurt
Datum bezoek 26 juli 2017

Prima. Alleen als je auto voor een kleine beurt moet brengen om 8.30 moet brengen en pas om 12.00 kan halen is dat niet goed te rijmen. Gelukkig had men begrip en was de auto een uurtje later klaar.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Diversen
Datum bezoek 25 juli 2017

Gewoon goed!

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 6,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Ruitreparatie
Datum bezoek 26 juli 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 25 juli 2017

Men is zeer klantvriendelijk en op alle punten 100% tevreden conform afspraak. Ook de melding vervaldatum APK per Email heb ik als zeer attent ervaren. Tot de volgende keer

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 juli 2017

Snel en goed gewerkt.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Diversen
Datum bezoek 26 juli 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Diversen
Datum bezoek 25 juli 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product Diversen
Datum bezoek 24 juli 2017

prima geholpen. auto was dezelfde dag klaar.

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.