KwikFit reviews

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 45659 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Diversen
Datum bezoek 21 september 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 6,0
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Grote Beurt
Datum bezoek 23 september 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 16 september 2017

Ik heb het gevoel dat er goed gekeken is, goed advies gegeven is. Ik kok graag terug als het nodig is.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Diversen
Datum bezoek 22 september 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Diversen
Datum bezoek 13 september 2017

Ik heb er geen verstand van

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 23 september 2017

Kon van te voren afspreken. Dit is fijn.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 23 september 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Diversen
Datum bezoek 22 september 2017

N.V.T .

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

gewoon alles goed!

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

Kwikfit Brunssum is altijd klantvriendelijk en heel behulpzaam. Heb goede ervaringen met hen.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 september 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Diversen
Datum bezoek 22 september 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 5,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Diversen
Datum bezoek 20 september 2017

Lange wachttijd (voor een speciale klus) was te wijten aan vakantie van de specialistische medewerker.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 22 september 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 12 september 2017

Ik heb geen verbeterpunten, het is een heel goed filiaal en de service is uitmuntend. Ik raad jullie aan bij iedereen en kom volgende jaar weer graag terug.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Diversen
Datum bezoek 22 september 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 25 augustus 2017

Goed en snel geholpen! Mij volgende grote beurt laat ik bij u uitvoeren

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Diversen
Datum bezoek 22 september 2017

kundig advies heb het gevoel dat ik betaal voor arbeid en onderdelen en niet voor allerlei bla bla eromheen

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 23 september 2017

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.