KwikFit reviews

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 42102 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 19 juni 2018
Product Kleine Beurt + Airco-Fresh + Airco
Datum bezoek 6 juni 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 18 juni 2018
Product Merkbeurt + APK + Checks
Datum bezoek 8 juni 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 18 juni 2018
Product Banden
Datum bezoek 19 mei 2018

Een klein puntje. Nadat ik m'n auto had opgehaald en de rekening betaald, kwam ik er thuis achter dat ik korting had kunnen krijgen via de anwb. Toen ik terug ging gaf de medewerker aan dat hij het alsnog even in orde zou maken, en de korting zou terugstorten. Dat is tot op heden nog niet gebeurd.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 18 juni 2018
Product Bandenwissel
Datum bezoek 23 mei 2018

Wachtijd om tot een afspraak te komen voor wielwisseling is ongeveer 4 weken, zowel in het voorjaar als najaar. Dat valt tegen,maximaal 2 weken zou beter zijn.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 17 juni 2018
Product Grote Beurt
Datum bezoek 9 juni 2018
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 17 juni 2018
Product Merkbeurt + APK + Airco-Fresh + Checks + Airco
Datum bezoek 31 mei 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 17 juni 2018
Product APK
Datum bezoek 5 juni 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 4,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 16 juni 2018
Product Grote Beurt + APK
Datum bezoek 7 juni 2018

Je bent de hele dag kwijt. Wel fijn dat je een fiets kunt lenen. Je wordt gebeld als er iets gerepareerd moet worden aan je auto. Dus geen onverwachte verrassing. Vriendelijk/ deskundig personeel.

6,0
  • Algemeen 6,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 5,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 16 juni 2018
Product APK + Checks
Datum bezoek 31 mei 2018

voor simpele APK vind ik een hele dag de auto kwijt zijn wel lang.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 16 juni 2018
Product Bandenwissel
Datum bezoek 8 juni 2018
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 15 juni 2018
Product Reparaties overig
Datum bezoek 5 juni 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 15 juni 2018
Product Airco
Datum bezoek 8 juni 2018

airco gevuld, én 'kleurtje' toegevoegd zodat dat eventuele lekken in de toekomst makkelijk te traceren zijn. helaas moest ik daar wel voor bijbetalen en dat klopt natuurlijk niet was het een service dan zou het keurig zijn (ik had er immers niet om gevraagd)

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 15 juni 2018
Product Kleine Beurt + APK + Airco
Datum bezoek 7 juni 2018

Gewoon goed, tegen leuke tarieven.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 14 juni 2018
Vestiging Hoogvliet, Eeze 15
Product APK
Datum bezoek 5 juni 2018

Goede service en klantvriendelijk!

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 14 juni 2018
Product Bandenwissel + Checks
Datum bezoek 14 mei 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 14 juni 2018
Product Banden
Datum bezoek 5 mei 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 2,0
Datum beoordeling 14 juni 2018
Product Banden
Datum bezoek 7 juni 2018

Kenteken is 8-kpr-34. Ik heb een 2 gegeven voot de prijs omdat ik 32 euro voor 1 ruitenwisser schandalig hoog vindt

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 14 juni 2018
Product APK
Datum bezoek 8 juni 2018

Ik word altijd goed en vlot geholpen!

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 14 juni 2018
Product Grote Beurt
Datum bezoek 23 mei 2018

Fijne vestiging met een vriendelijke dame achter de receptie.

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice