KwikFit reviews

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 44122 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 maart 2017

Wat een service bij Kwik-fit. Gewoon top!!! Hier kunnen zeer veel bedrijven nog iets van leren.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 maart 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 20 maart 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 13 maart 2017

Vriendelijke en prettige service

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 20 maart 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 5,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 maart 2017
7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 5,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 maart 2017

Ik vind het veel geld voor het vervangen van een setje banden...

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Ben zeer tevreden, is veel beter als Kwik-Fit op de heerlerbaan, die zijn zeer onvriendelijk.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 8,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 maart 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 maart 2017

Top filiaal, zeer vriendelijk en zeer korte wachttijd. Eerlijk advies enzeer goed prijs. Daar kunnen de autodealers nog wat van leren.????

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 maart 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 maart 2017

Ga zo door

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Prima APK uitgevoerd en een aantal aandachtspunten meegegeven. Helemaal OK

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Diversen
Datum bezoek 21 maart 2017

over het geheel uitermate tevreden

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 7,0
  • Prijs 6,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Diversen
Datum bezoek 21 maart 2017

Ben tevreden.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Er werd duidelijk gecommuniceerd en geadviseerd. Ik ben de laatste jaren voor mijn onderhoud bij Kwik Fit Sneek en ik ben ALTIJD uitstekend geholpen.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 15 maart 2017

De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Geen wachttijd. Goed afgesproken.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 20 maart 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product Bandenwissels
Datum bezoek 21 maart 2017

kon dit niet beter:)

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.