KwikFit reviews

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 43614 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Diversen

goede service, snel geholpen, vakkundig personeel

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Diversen
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Kleine Beurt
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product A.P.K.

Vriendelijk personeel.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Bandenwissels

Zeer vriendelijk en snel geholpen.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Diversen
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product A.P.K.
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product A.P.K.
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product A.P.K.
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Bandenwissels
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Diversen

Gewoon zoals het hoort

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Vestiging Rijssen, Morsweg 7
Product A.P.K.

Prima service Duidelijke afspraken vooraf waar men niet gan afwijkt. Vriendelijke medewerker.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Grote Beurt

wat de prijs betreft het volgende: ik verwachtte 25 % korting omdat ik op de site had gekeken naar de bij grote beurt. daar werd vermeld dat er nog 3 dagen 25 % korting gold. Toen ik dat meldde chef dat dit alleen van toepassing was als ik online de afspraak had gemaakt.Helaas dus!!!!

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 7,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product A.P.K.

is oké en vlot geregeld

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product A.P.K.
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 7,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Diversen

ik werd heel snel geholpen, nieuw lampje en lucht in de banden. Enig nadeel was dat er dingen aan de instellingen vd auto waren veranderd. Tijd was ineens 0:00 en ramen gingn niet meer automatisch open (even zoeken naar wat er was veranderd). Verder superservice en snel!!

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product A.P.K.
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product Diversen

Werd gelijk vriendelijk geholpen hoefde geen afspraak te maken. Duidelijke uitleg en wel fijn dat ik achteraf nog het kapotte onderdeel mocht gezien (dat werd gevraagd). En na een paar uur kon de auto al weer opgehaald worden omdat het onderdeel met een spoedlevering geleverd was bij het filiaal.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Product A.P.K.
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 februari 2017
Vestiging Ede, Klaphekweg 18
Product Diversen

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.