KwikFit reviews

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 43146 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Grote Beurt
6,0
  • Algemeen 6,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 4,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Kleine Beurt
3,0
  • Algemeen 3,0
  • Vriendelijkheid 4,0
  • Wachttijd 3,0
  • Kwaliteit 3,0
  • Prijs 3,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product A.P.K.

Slecht

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Diversen

Snelle service , en zeer nette mensen. Leveren gewoon goed werk voor een betaalbare prijs.

4,0
  • Algemeen 4,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 2,0
  • Prijs 6,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Diversen

Remblokjes vervangen, maar mijn auto is nog slechter gaan remmen. Sterker nog bij het terug rijden naar huis na het ophalen van de auto reed ik bijna voetganger aan omdat ik de remmen tot de bodemplaat moest indrukken.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Diversen

zeer goed

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product A.P.K.

goed snel en vriendelijk.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Bandenwissels

direct geholpen, koffie aangeboden, mee laten controleren (banden wissel), auto buitengezet, perfect

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Accu

Goede prijs, geen wachttijd, goede kwaliteit en personeel heel behulpzaam en duidelijk

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Bandenwissels
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Bandenwissels
7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 6,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Diversen

Ben zeer correct geholpen, op een nette en vlotte wijze

4,0
  • Algemeen 4,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 1,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Diversen

Around 3 months ago I had big checkup before APK, where tail lights had to be replaced and back screen wiper. I do not use car on daily basis I have not noticed till Christmas time that lights and wiper are still not working, this time only lights were fixed, wiper not touched message field is too s

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Bandenwissels
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 9,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Bandenwissels
7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Bandenwissels
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Bandenwissels

Goed te woord gestaan en koffie aangeboden gekregen, zeer attent

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Bandenwissels

Als gevolg van lekke band, bij Kwikfit terecht gekomen en meteen en uitstekend geholpen

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product Bandenwissels
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product A.P.K.

Heel vriendelijke personeel.

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.