KwikFit reviews

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 45305 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Bandenwissel
Datum bezoek 20 april 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Banden
Datum bezoek 20 april 2018

Ik ben plezierig geholpen en hoefde niet te wachten

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product APK
Datum bezoek 19 april 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Banden
Datum bezoek 19 april 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Bandenwissel
Datum bezoek 19 april 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Bandenwissel
Datum bezoek 18 april 2018

Nee

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Trekhaak
Datum bezoek 20 april 2018

Voorburg is echt een prettige vestiging. Prima ontvangst en je hebt niet het gevoel dat men er zaken bij wenst te verkopen.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Merkbeurt + Airco
Datum bezoek 20 april 2018
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Reparaties overig
Datum bezoek 10 april 2018

Ik wil graag mijn complimenten overbrengen aan de medewerkers van Kwikfit aan de Hoenderkamp 2 in Emmen vanwege de vriendelijke, hulpvaardige en deskundige bejegening!

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Grote Beurt + APK + Bandenwissel
Datum bezoek 19 april 2018

Drie aandachtspunten bij grote beurt: beter nagaan of het een longlife beurt betreft; Onderhoudsboekje bijwerken (moest ik apart voor terug) Service interval indicatie terugzetten (is niet gebeurd) Verder uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

4,0
  • Algemeen 4,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 3,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product APK + Bandenwissel + Checks
Datum bezoek 18 april 2018

3 keer is mij beloofd dat ik terug gebeld zou worden voor een bepaald moment, 3 keer is dat niet gebeurd. Hierdoor wist ik bv niet of mijn auto voor ‘t eind van de dag nou klaar was en ben ik er een kwartier voor sluitingstijd maar naar toegereden.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Banden
Datum bezoek 18 april 2018
7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Banden
Datum bezoek 20 april 2018

In het algemeen naar tevredenheid uitgevoerd MAAR: Er werd mij verteld dat de garantie op de banden vervalt als blijkt dat de wielen niet uitgelijnd zijn. Toen ik zei dat ik heb dat nooit ervaren (scheef versleten banden - ook die dat vervangen werd) en geen uitlijndienst wil bestellen werd de gratis uitlijntest niet gedaan. Ik vind dat een rare manier van zakendoen en grenst op een poging de uitlijndienst af te dwingen. Ik stel voor dat de gratis uitlijntest inbegrepen wordt.

7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 6,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Kleine Beurt + APK
Datum bezoek 20 april 2018

Medewerker bij de balie welke de afrekening deed mag wat klantvriendelijker worden. Komt nors en horkerig over.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Bandenwissel
Datum bezoek 17 april 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Ruitreparatie
Datum bezoek 20 april 2018

Netjes gerepareerd

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Bandenwissel
Datum bezoek 20 april 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Bandenwissel
Datum bezoek 11 april 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Bandenwissel
Datum bezoek 17 april 2018

Prima te woord gestaan spor de chef. Wederom tevreden over de geboden hulp.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 april 2018
Product Bandenwissel + Checks
Datum bezoek 19 april 2018

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice