Accu vervangen

Bestel een nieuwe accu

Benieuwd wat een nieuwe accu voor jouw auto kost?

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Komt de motor van je auto moeizaam op gang? Grote kans dat je accu niet meer goed werkt. De gemiddelde levensduur van een accu is ongeveer 6 jaar. Maar wanneer je veel korte ritten maakt, is dit aanzienlijk minder. Laat dus tijdig je auto accu vervangen om niet onverwacht te stranden.

33% van de autopechgevallen wordt veroorzaakt door een defecte accu. Benieuwd naar de staat van jouw accu? Kom langs voor een gratis accucheck! 

gratis accucheck

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag gemonteerd

Altijd een geschikte accu voor je auto

De vermogens en afmetingen van accu’s zijn verschillend. KwikFit heeft verschillende soorten accu’s in het assortiment: de Coldax Q-cell en Coldax AGM accu. De Coldax Q-cell is geschikt voor alle gangbare auto’s en de Coldax AGM wordt vaak in nieuwe auto’s geplaatst van merken als BMW, Jaguar, Mercedes en Audi.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je online een verkeerde accu bestelt. Op basis van je kenteken bieden wij je uitsluitend het accutype aan dat geschikt is voor jouw auto. Accu’s die door KwikFit worden gemonteerd zijn altijd volledig opgeladen.

Nieuw bij KwikFit: het konijn van Duracell nu ook voor je auto Duracell nu ook voor je auto

Sneller gaat je auto er natuurlijk niet van rijden, maar we kennen allemaal de topkwaliteit van Duracell. Nu ook beschikbaar voor je auto. De accu van Duracell AM is gelijkwaardig aan topmerken als Varta en Bosch. Duracell AM accu's zijn sinds 7 jaar op de Amerikaanse markt en ruim 4,5 jaar op de Europese markt. De accu's worden volgens strenge kwaliteitsnormen geproduceerd. Verschillende grote autofabrikanten, zoals Volkswagen, Audi en BMW, maken OEM gebruik van deze accu (onder eigen merklabel).

Duracell AM staat garant voor een goede kwaliteit en geeft daarom speciaal bij KwikFit 3 jaar garantie op de accu's. Deze accu's zijn nog niet online beschikbaar, maar de medewerkers in onze KwikFit vestigingen helpen je graag.

Vestigingen

Zoek op woonplaats, postcode of adres voor de dichtstbijzijnde KwikFit-vestiging.

Vandaag nog je accu vervangen?

Wanneer je voor 11.00 uur een accu in onze webshop bestelt, kun je vandaag nog terecht voor montage van de nieuwe accu. Wij monteren standaard accu's van topmerk Coldax tegen vaste lage prijzen.

Twijfel je over de staat van je accu? Laat dan gratis je accu testen in één van onze vestigingen. Een afspraak maken is niet nodig.

Heb je een boot of caravan? KwikFit heeft ook hier scherpgeprijsde hobbyaccu’s voor! Ook deze accu’s kunnen wij meestal dezelfde dag nog monteren. Neem voor meer informatie contact op met de manager van jouw dichtstbijzijnde KwikFit-vestiging.

Bestel een nieuwe accu

Benieuwd wat een nieuwe accu voor jouw auto kost?

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Veelgestelde vragen

Meer veelgestelde vragen

Hulp nodig bij je keuze?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice