Accu vervangen

Accu's vanaf 69 euro

Bestel een nieuwe accu

Benieuwd wat een nieuwe accu voor jouw auto kost?

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Komt de motor van je auto moeizaam op gang? Grote kans dat je accu niet meer goed werkt. De gemiddelde levensduur van een accu is ongeveer 6 jaar. Maar wanneer je veel korte ritten maakt, is dit aanzienlijk minder.

33% van de autopechgevallen wordt veroorzaakt door een defecte accu. Benieuwd naar de staat van jouw accu? Kom langs voor een gratis accucheck!

gratis accucheck

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag gemonteerd

Altijd een geschikte accu voor jouw auto

De vermogens en afmetingen van accu’s zijn verschillend. KwikFit heeft 2 verschillende soorten accu’s in het assortiment: de Coldax Q-cell en Coldax AGM accu. De Coldax Q-cell is geschikt voor alle gangbare auto’s en de Coldax AGM wordt vaak in nieuwe auto’s geplaatst van merken als BMW, Jaguar, Mercedes en Audi.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je online een verkeerde accu bestelt. Op basis van je kenteken bieden wij je uitsluitend het accutype aan dat geschikt is voor jouw auto. Accu’s die door KwikFit worden gemonteerd zijn altijd volledig opgeladen.

Vestigingen

Zoek op woonplaats, postcode of adres voor de dichtstbijzijnde KwikFit-vestiging.

Vandaag nog je accu vervangen?

Wanneer je voor 11.00 uur een accu in onze webshop bestelt, kun je vandaag nog terecht voor montage van de nieuwe accu. Wij monteren standaard accu's van topmerk Coldax tegen vaste lage prijzen.

Twijfel je over de staat van je accu? Laat dan gratis je accu testen in één van onze vestigingen. Een afspraak maken is niet nodig.

Heb je een boot of caravan? KwikFit heeft ook hier scherpgeprijsde hobbyaccu’s voor! Ook deze accu’s kunnen wij meestal dezelfde dag nog monteren. Neem voor meer informatie contact op met de manager van jouw dichtstbijzijnde KwikFit-vestiging.

Bestel een nieuwe accu

Benieuwd wat een nieuwe accu voor jouw auto kost?

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Veelgestelde vragen

Meer veelgestelde vragen

Hulp nodig bij je keuze?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.