Nieuws overzicht

Toon categorieën

KwikFit wint WUA online orientatie onderzoek naar winterbanden

- Kwik-Fit Algemeen

Kwik-Fit.nl is bij consumenten de grote favoriet wanneer ze op zoek gaan naar winterbanden, met een WPS-score van 76. 

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor najaar 2016: Rubberen voetafdruk “big five” groeit weer

- Kwik-Fit Algemeen

Continental opnieuw de grootste
Het wegdekaandeel van de “big five” onder de bandenmerken is na vier jaar van afname weer gegroeid en is met 60,8% bijna terug op het niveau van 2012. Zo blijkt uit onderzoek onder ruim 2.200 auto’s dat JES Marketing Onderzoek uitvoerde in opdracht van KwikFit. Continental is voor het tweede jaar op rij marktleider en het aandeel is het afgelopen jaar zelfs nog flink gegroeid van 19,2% naar 22,6%. 

Lees verder

KwikFit wint WUA online APK onderzoek

- Kwik-Fit Algemeen

KwikFit wordt door consumenten het best gewaardeerd als het om het online boeken van een APK gaat. Dat blijkt uit onderzoek van WUA!

Lees verder

KwikFit organiseert Ladies Training in Leiden

- Kwik-Fit Algemeen

Kun jij een band verwisselen of een auto met een lege accu starten? Nee? Dan daagt KwikFit je uit om mee te doen aan de Ladies Training in de KwikFit-vestiging in Leiden (Hoge Rijndijk 4) op donderdag 28 april 2016.

Lees verder

KwikFit zoekt 75 BBL leerling monteurs voor de opleiding Autotechnicus (niveau 2)

- Kwik-Fit Algemeen

Recordaantal leerwerkplekken bij KwikFit

KwikFit zoekt 75 BBL leerling monteurs voor een leerwerkplek bij het autoservicebedrijf. KwikFit stimuleert zo de werkgelegenheid onder de jeugd. Jongeren worden begeleid naar een diploma dan wel ondersteund in hun loopbaan en ontwikkeling. KwikFit investeert veel in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent met als doel voorbereid te zijn op de verdere groei van het autoservicebedrijf de komende jaren. Nog nooit eerder was KwikFit op zoek naar zoveel nieuw talent.

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor voorjaar 2016: flink minder winterbanden op de weg

- Kwik-Fit Algemeen

Populariteit vierseizoenenband blijft aanhouden 

Het opnieuw uitblijven van een strenge winter heeft ervoor gezorgd dat het aantal auto’s op winterbanden flink is afgenomen, zo blijkt uit de negende Bandenmonitor van KwikFit, opgesteld na onafhankelijk onderzoek van JES Marketing Onderzoek. Het percentage personenauto’s dat de afgelopen maanden op winterbanden reed, is afgenomen tot 29,7 procent, ten opzichte van 37,1 procent in 2015. Het percentage vierseizoenenbanden is in vergelijking met een jaar eerder gestegen van 5,3 procent tot een wegdekaandeel van 6,7 procent. 

Lees verder

ANWB Zomerbandentest 2016

- Kwik-Fit Algemeen

De ANWB heeft de resultaten bekend gemaakt van hun jaarlijkse zomerbandentest. De grote winnaars zijn Vredestein met de Sportrac 5 en Continental met hun SportContact 5! ANWB heeft de zomerbandentest uitgevoerd onder 33 banden verdeeld over 2 populaire bandenmaten: 185/65 R15 H (voor kleine middenklassers zoals Renault Clio en Toyota Verso S) en 225/45 R17 Y (voor de sportieve middenklassers zoals Audi A3, A4, BMW 1- en 3-serie en Volkswagen Golf).

Lees verder

KwikFit organiseert Ladies Training in Stadskanaal

- Kwik-Fit Algemeen

Kan jij een band verwisselen of een auto met een lege accu starten? Nee? Dan daagt KwikFit je uit om een kijkje te nemen onder de motorkap in de KwikFit vestiging aan de Oosterstraat 5 in Stadskanaal. Pech onderweg is altijd vervelend maar in sommige gevallen makkelijk te voorkomen, of op te lossen met een paar goede tips.

Lees verder

KwikFit Meppel opnieuw ‘Beste KwikFit-vestiging’

- Kwik-Fit Algemeen

Top 10 scoort 8,6 of hoger in landelijke verkiezing 2015

De KwikFit vestiging aan de Leonard Springerlaan in Meppel is uitgeroepen tot beste KwikFit-vestiging van 2015. Dat hebben de klanten van de landelijke autoserviceketen bepaald in een klanttevredenheidsonderzoek. Ruim 77.000 klanten van de 180 KwikFit-vestigingen deden mee aan het onderzoek.

Lees verder

Modernste KwikFit vestiging van Nederland geopend in Zeist

- Kwik-Fit Algemeen

KwikFit heeft in Zeist de deuren geopend van de modernste KwikFit vestiging van het land. Vanaf nu kunnen Zeistenaren en bewoners in de omgeving voor volledig onderhoud voor alle automerken terecht aan de Dijnselburgerlaan 8, naast de Gamma. KwikFit betreedt daar een nieuw pand dat is ingericht volgens het Premier concept waarbij gemak voor de klant en transparantie centraal staan. Zeist was een van de laatste regio’s in Nederland waar nog geen KwikFit vestiging zat, met deze opening komt het totaal aantal KwikFit vestigingen in het land op 180.

Lees verder

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.