Nieuws overzicht

Toon categorieën

Kenteken overschrijven bij KwikFit

- Kwik-Fit Algemeen

Kentekenloket en KwikFit starten samenwerking

Jaarlijks worden er in Nederland ruim 800.000 tweedehands auto’s verkocht tussen particulieren onderling. Voor het overschrijven van een kenteken kunnen particulieren vanaf nu ook terecht bij de KwikFit vestiging bij hun in de buurt. KwikFit is daarvoor een samenwerking gestart met het Kentekenloket.

Lees verder

KwikFit in Hengelo compleet vernieuwd

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

KwikFit opende vorige maand in Hengelo de deuren van een compleet vernieuwde vestiging. De KwikFit aan de Enschedesestraat 136 is één van de oudste KwikFit vestigingen van het land en is volledig vernieuwd. Wie al langs de nieuwe vestiging is gelopen, zal het zeker zijn opgevallen dat de gevel verbouwd is. Ook de receptie is onder handen genomen, de vestiging is namelijk gebouwd volgens het Premier concept van KwikFit, waarbij gemak voor de klant en transparantie centraal staan. Zo heb je vanaf de receptie vrij uitzicht op de werkplaats zodat klanten mee kunnen kijken terwijl hun auto op de brug staat.

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor voorjaar 2017: Bijna 1 op de 10 auto’s rijdt nu op vierseizoenenband

- Kwik-Fit Algemeen

Continental opnieuw grootste wegdekaandeel in Nederland
De vierseizoenenband blijft aan populariteit winnen en inmiddels rijdt 9 procent, bijna één op de tien auto’s, op de zogenaamde all season band, zo blijkt uit de elfde KwikFit Bandenmonitor. De opmars van de vierseizoenenband gaat niet ten koste van de winterband, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek van JES Marketing Onderzoek onder 2140 auto’s in Nederland. Het winterse weer en het economisch herstel hebben zelfs gezorgd voor een kleine toename van 2,1 procent, waardoor het percentage personenauto’s op winterbanden nu 31,8 procent is. Continental blijft met een aandeel van 18,2 procent de grootste leverancier van banden in Nederland, gevolgd door Michelin (16,4%) en Vredestein (10,1%). 

Lees verder

KwikFit Meppel ‘Beste KwikFit-vestiging’ van het land

- Kwik-Fit Algemeen

Service waar je blij van wordt!

KwikFit is service waar je blij van wordt, en dat dit meer is dan een slogan bewijst het klanttevredenheidsonderzoek onder ruim 78.000 klanten van 176 KwikFit-vestigingen. Een bezoek aan een KwikFit-vestiging wordt namelijk gemiddeld met een 8,4 beoordeeld.

Lees verder

KwikFit wint WUA online orientatie onderzoek naar winterbanden

- Kwik-Fit Algemeen

Kwik-Fit.nl is bij consumenten de grote favoriet wanneer ze op zoek gaan naar winterbanden, met een WPS-score van 76. 

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor najaar 2016: Rubberen voetafdruk “big five” groeit weer

- Kwik-Fit Algemeen

Continental opnieuw de grootste
Het wegdekaandeel van de “big five” onder de bandenmerken is na vier jaar van afname weer gegroeid en is met 60,8% bijna terug op het niveau van 2012. Zo blijkt uit onderzoek onder ruim 2.200 auto’s dat JES Marketing Onderzoek uitvoerde in opdracht van KwikFit. Continental is voor het tweede jaar op rij marktleider en het aandeel is het afgelopen jaar zelfs nog flink gegroeid van 19,2% naar 22,6%. 

Lees verder

KwikFit wint WUA online APK onderzoek

- Kwik-Fit Algemeen

KwikFit wordt door consumenten het best gewaardeerd als het om het online boeken van een APK gaat. Dat blijkt uit onderzoek van WUA!

Lees verder

KwikFit organiseert Ladies Training in Leiden

- Kwik-Fit Algemeen

Kun jij een band verwisselen of een auto met een lege accu starten? Nee? Dan daagt KwikFit je uit om mee te doen aan de Ladies Training in de KwikFit-vestiging in Leiden (Hoge Rijndijk 4) op donderdag 28 april 2016.

Lees verder

KwikFit zoekt 75 BBL leerling monteurs voor de opleiding Autotechnicus (niveau 2)

- Kwik-Fit Algemeen

Recordaantal leerwerkplekken bij KwikFit

KwikFit zoekt 75 BBL leerling monteurs voor een leerwerkplek bij het autoservicebedrijf. KwikFit stimuleert zo de werkgelegenheid onder de jeugd. Jongeren worden begeleid naar een diploma dan wel ondersteund in hun loopbaan en ontwikkeling. KwikFit investeert veel in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent met als doel voorbereid te zijn op de verdere groei van het autoservicebedrijf de komende jaren. Nog nooit eerder was KwikFit op zoek naar zoveel nieuw talent.

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor voorjaar 2016: flink minder winterbanden op de weg

- Kwik-Fit Algemeen

Populariteit vierseizoenenband blijft aanhouden 

Het opnieuw uitblijven van een strenge winter heeft ervoor gezorgd dat het aantal auto’s op winterbanden flink is afgenomen, zo blijkt uit de negende Bandenmonitor van KwikFit, opgesteld na onafhankelijk onderzoek van JES Marketing Onderzoek. Het percentage personenauto’s dat de afgelopen maanden op winterbanden reed, is afgenomen tot 29,7 procent, ten opzichte van 37,1 procent in 2015. Het percentage vierseizoenenbanden is in vergelijking met een jaar eerder gestegen van 5,3 procent tot een wegdekaandeel van 6,7 procent. 

Lees verder

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.