Nieuws overzicht

Toon categorie├źn

Eerste energieneutrale KwikFit officieel geopend in Utrecht

- Kwik-Fit Algemeen

Onder ruime belangstelling opende KwikFit afgelopen zaterdag in Utrecht zijn eerste energieneutrale garage. Wethouder Kees Geldof was namens de gemeente Utrecht aanwezig om samen met Peter Wierikx, Sales Director KwikFit, en Patrick Sturkenboom, Filiaalmanager van KwikFit de vestiging aan De Heldinnenlaan 6 in Utrecht officieel te openen. Deze nieuwe vestiging is gebouwd volgens de nieuwste standaarden op het gebied van CO2-neutraal bouwen en heeft, uniek voor de autobranche, het hoogste energielabel A++++. 

Lees verder

Barry Davelaar start als Manager Corporate Sales bij KwikFit

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

KwikFit Nederland maakt bekend dat Barry Davelaar (48) per direct start als Manager Corporate Sales voor KwikFit Zakelijk. In deze functie zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van KwikFit Zakelijk. Hij werkt daarbij nauw samen met Erik van Rumund die in oktober 2017 in dezelfde functie is gestart.

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor voorjaar 2018: De winterband geeft zich nog niet gewonnen

- Kwik-Fit Algemeen

Michelin pakt koppositie terug van Continental
Deze winter rijden er meer mensen op winterbanden dan een jaar geleden, zo blijkt uit de dertiende KwikFit Bandenmonitor. Mede veroorzaakt door verschillende vorstperiodes is het wegdekaandeel winterbanden ten opzichte van vorig jaar met 1,6 procent gestegen naar 33,4 procent. In Nederland rijden maar liefst 100 verschillende bandenmerken op de weg en Michelin is na twee jaar opnieuw de grootste met een totaal wegdekaandeel van 16,4 procent. De opmars van de vierseizoenenband lijkt voorlopig gestopt zo laat het onderzoek zien dat in opdracht van KwikFit is uitgevoerd onder ruim 2200 auto’s in Nederland. 

Lees verder

KwikFit Oss meest klantvriendelijke KwikFit van Nederland

- Kwik-Fit Algemeen

Service waar je blij van wordt!

De medewerkers van KwikFit Oss zijn trots. De vestiging mag zich een jaar lang de meest klantvriendelijke KwikFit van Nederland noemen. Ze wonnen daarmee het jaarlijkse klantvriendelijkheidsonderzoek van KwikFit. Onze klanten gaven de vestiging in Oss gemiddeld een 9 voor klanttevredenheid. Dat is de hoogste score ooit behaald. Runner-up is KwikFit Nijmegen met minimaal verschil: zij noteren eveneens een 9 als gemiddeld klantcijfer. Als derde eindigde KwikFit Bussum met een 8,9.

Lees verder

Nederland massaal naar garage voor winterbanden

- Kwik-Fit Algemeen

Record aantal bezoekers KwikFit Webshop

Door de eerste sneeuw en de aankondiging van sneeuwoverlast, is er topdrukte ontstaan bij KwikFit. Sinds afgelopen vrijdag staat de telefoon roodgloeiend in de vestigingen en de monteurs werken met man en macht om aan de vraag naar winterbanden te kunnen voldoen. Ook de webshop van KwikFit heeft nog nooit zoveel bezoekers gehad als in de afgelopen 24 uur.

Lees verder

Erik van Rumund nieuwe Manager Corporate Sales bij KwikFit

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Erik van Rumund (53) is per direct gestart als Manager Corporate Sales voor KwikFit Zakelijk. Hij zal in deze functie verantwoordelijk zijn voor de verdere professionalisering van KwikFit Zakelijk als aanbieder van compleet auto-onderhoud.

Lees verder

Nieuwe KwikFit-vestiging wekt eigen energie op

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Utrecht krijgt de primeur met eerste energieneutrale KwikFit

KwikFit opent in mei 2018 zijn eerste energieneutrale garage in Nederland op De Heldinnenlaan in Utrecht. De garage wordt CO2-neutraal dankzij 180 zonnepanelen op het dak en all-electric warmtepompen en vloerverwarming die het gebouw zullen verwarmen. De energieneutrale garage is een vooruitstrevende stap in KwikFit’s missie om duurzaam te ondernemen.

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor najaar 2017: Opmars 4-seizoenenband zet onverminderd door

- Kwik-Fit Algemeen

Continental opnieuw grootste wegdekaandeel in Nederland
De 4-seizoenenband blijft aan populariteit winnen, inmiddels rijdt 7,2% van de Nederlanders het hele jaar door op deze band. Zo blijkt uit onderzoek onder ruim 2.200 auto’s dat JES Marketing Onderzoek in augustus 2017 uitvoerde in opdracht van KwikFit. De overall winnaar met het grootste wegdekaandeel is voor het derde jaar op rij Continental, al is het aandeel in het afgelopen jaar wel iets  gedaald. Michelin heeft het op één na grootste wegdekaandeel en de nieuwe nummer 3 is Vredestein.

Lees verder

Monteur komt persoonlijk langs met "KwikFit aan Huis"

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Haal- en brengservice voor auto-onderhoud is niet nieuw, maar wel als dit wordt gedaan door de monteur die ook aan de auto gaat werken. En dát is precies de essentie van de nieuwe service KwikFit aan Huis: de KwikFit monteur komt persoonlijk bij de klant de auto ophalen en levert deze na de werkzaamheden zelf weer af.

Lees verder

KwikFit ondertekent zelfverklaring ISO 26000

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Wij onderstrepen hiermee onze ambities voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

KwikFit heeft de zelfverklaring ISO 26000 ondertekend. Hiermee onderstreept het bedrijf haar ambities voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als onderdeel van het Japanse ITOCHU Corporation heeft KwikFit bewust gekozen voor ISO 26000 omdat dit een wereldwijde richtlijn is voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven. Deze verantwoordelijkheid wordt uiteengezet in zeven kernthema’s: mensenrechten, milieu, arbeidspraktijk, bestuur van de organisatie, eerlijk zaken doen, betrokkenheid bij de ontwikkeling van de gemeenschap en consumentenaangelegenheden.

Lees verder