Nieuws overzicht

Toon categorieën

KwikFit Bandenmonitor najaar 2017: Opmars 4-seizoenenband zet onverminderd door

- Kwik-Fit Algemeen

Continental opnieuw grootste wegdekaandeel in Nederland
De 4-seizoenenband blijft aan populariteit winnen, inmiddels rijdt 7,2% van de Nederlanders het hele jaar door op deze band. Zo blijkt uit onderzoek onder ruim 2.200 auto’s dat JES Marketing Onderzoek in augustus 2017 uitvoerde in opdracht van KwikFit. De overall winnaar met het grootste wegdekaandeel is voor het derde jaar op rij Continental, al is het aandeel in het afgelopen jaar wel iets  gedaald. Michelin heeft het op één na grootste wegdekaandeel en de nieuwe nummer 3 is Vredestein.

Lees verder

Monteur komt persoonlijk langs met "KwikFit aan Huis"

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Haal- en brengservice voor auto-onderhoud is niet nieuw, maar wel als dit wordt gedaan door de monteur die ook aan de auto gaat werken. En dát is precies de essentie van de nieuwe service KwikFit aan Huis: de KwikFit monteur komt persoonlijk bij de klant de auto ophalen en levert deze na de werkzaamheden zelf weer af.

Lees verder

KwikFit ondertekent zelfverklaring ISO 26000

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Wij onderstrepen hiermee onze ambities voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

KwikFit heeft de zelfverklaring ISO 26000 ondertekend. Hiermee onderstreept het bedrijf haar ambities voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als onderdeel van het Japanse ITOCHU Corporation heeft KwikFit bewust gekozen voor ISO 26000 omdat dit een wereldwijde richtlijn is voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven. Deze verantwoordelijkheid wordt uiteengezet in zeven kernthema’s: mensenrechten, milieu, arbeidspraktijk, bestuur van de organisatie, eerlijk zaken doen, betrokkenheid bij de ontwikkeling van de gemeenschap en consumentenaangelegenheden.

Lees verder

KwikFit Autoglas lanceert vernieuwde online Booking Service

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

KwikFit Autoglas lanceert vandaag een vernieuwde online Booking Service die het voor verzekerde consumenten en zakelijke rijders eenvoudiger maakt een afspraak voor ruitherstel te plannen.

Lees verder

Kenteken overschrijven bij KwikFit

- Kwik-Fit Algemeen

Kentekenloket en KwikFit starten samenwerking

Jaarlijks worden er in Nederland ruim 800.000 tweedehands auto’s verkocht tussen particulieren onderling. Voor het overschrijven van een kenteken kunnen particulieren vanaf nu ook terecht bij de KwikFit vestiging bij hun in de buurt. KwikFit is daarvoor een samenwerking gestart met het Kentekenloket.

Lees verder

KwikFit in Hengelo compleet vernieuwd

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

KwikFit opende vorige maand in Hengelo de deuren van een compleet vernieuwde vestiging. De KwikFit aan de Enschedesestraat 136 is één van de oudste KwikFit vestigingen van het land en is volledig vernieuwd. Wie al langs de nieuwe vestiging is gelopen, zal het zeker zijn opgevallen dat de gevel verbouwd is. Ook de receptie is onder handen genomen, de vestiging is namelijk gebouwd volgens het Premier concept van KwikFit, waarbij gemak voor de klant en transparantie centraal staan. Zo heb je vanaf de receptie vrij uitzicht op de werkplaats zodat klanten mee kunnen kijken terwijl hun auto op de brug staat.

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor voorjaar 2017: Bijna 1 op de 10 auto’s rijdt nu op vierseizoenenband

- Kwik-Fit Algemeen

Continental opnieuw grootste wegdekaandeel in Nederland
De vierseizoenenband blijft aan populariteit winnen en inmiddels rijdt 9 procent, bijna één op de tien auto’s, op de zogenaamde all season band, zo blijkt uit de elfde KwikFit Bandenmonitor. De opmars van de vierseizoenenband gaat niet ten koste van de winterband, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek van JES Marketing Onderzoek onder 2140 auto’s in Nederland. Het winterse weer en het economisch herstel hebben zelfs gezorgd voor een kleine toename van 2,1 procent, waardoor het percentage personenauto’s op winterbanden nu 31,8 procent is. Continental blijft met een aandeel van 18,2 procent de grootste leverancier van banden in Nederland, gevolgd door Michelin (16,4%) en Vredestein (10,1%). 

Lees verder

KwikFit Meppel ‘Beste KwikFit-vestiging’ van het land

- Kwik-Fit Algemeen

Service waar je blij van wordt!

KwikFit is service waar je blij van wordt, en dat dit meer is dan een slogan bewijst het klanttevredenheidsonderzoek onder ruim 78.000 klanten van 176 KwikFit-vestigingen. Een bezoek aan een KwikFit-vestiging wordt namelijk gemiddeld met een 8,4 beoordeeld.

Lees verder

KwikFit wint WUA online orientatie onderzoek naar winterbanden

- Kwik-Fit Algemeen

Kwik-Fit.nl is bij consumenten de grote favoriet wanneer ze op zoek gaan naar winterbanden, met een WPS-score van 76. 

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor najaar 2016: Rubberen voetafdruk “big five” groeit weer

- Kwik-Fit Algemeen

Continental opnieuw de grootste
Het wegdekaandeel van de “big five” onder de bandenmerken is na vier jaar van afname weer gegroeid en is met 60,8% bijna terug op het niveau van 2012. Zo blijkt uit onderzoek onder ruim 2.200 auto’s dat JES Marketing Onderzoek uitvoerde in opdracht van KwikFit. Continental is voor het tweede jaar op rij marktleider en het aandeel is het afgelopen jaar zelfs nog flink gegroeid van 19,2% naar 22,6%. 

Lees verder

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.