Nieuws overzicht

Toon categorieën

KwikFit Oss meest klantvriendelijke KwikFit van Nederland

- Kwik-Fit Algemeen

Service waar je blij van wordt!

De medewerkers van KwikFit Oss zijn trots. De vestiging mag zich een jaar lang de meest klantvriendelijke KwikFit van Nederland noemen. Ze wonnen daarmee het jaarlijkse klantvriendelijkheidsonderzoek van KwikFit. Onze klanten gaven de vestiging in Oss gemiddeld een 9 voor klanttevredenheid. Dat is de hoogste score ooit behaald. Runner-up is KwikFit Nijmegen met minimaal verschil: zij noteren eveneens een 9 als gemiddeld klantcijfer. Als derde eindigde KwikFit Bussum met een 8,9.

Lees verder

Nederland massaal naar garage voor winterbanden

- Kwik-Fit Algemeen

Record aantal bezoekers KwikFit Webshop

Door de eerste sneeuw en de aankondiging van sneeuwoverlast, is er topdrukte ontstaan bij KwikFit. Sinds afgelopen vrijdag staat de telefoon roodgloeiend in de vestigingen en de monteurs werken met man en macht om aan de vraag naar winterbanden te kunnen voldoen. Ook de webshop van KwikFit heeft nog nooit zoveel bezoekers gehad als in de afgelopen 24 uur.

Lees verder

Erik van Rumund nieuwe Manager Corporate Sales bij KwikFit

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Erik van Rumund (53) is per direct gestart als Manager Corporate Sales voor KwikFit Zakelijk. Hij zal in deze functie verantwoordelijk zijn voor de verdere professionalisering van KwikFit Zakelijk als aanbieder van compleet auto-onderhoud.

Lees verder

Nieuwe KwikFit-vestiging wekt eigen energie op

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Utrecht krijgt de primeur met eerste energieneutrale KwikFit

KwikFit opent in mei 2018 zijn eerste energieneutrale garage in Nederland op De Heldinnenlaan in Utrecht. De garage wordt CO2-neutraal dankzij 180 zonnepanelen op het dak en all-electric warmtepompen en vloerverwarming die het gebouw zullen verwarmen. De energieneutrale garage is een vooruitstrevende stap in KwikFit’s missie om duurzaam te ondernemen.

Lees verder

KwikFit Bandenmonitor najaar 2017: Opmars 4-seizoenenband zet onverminderd door

- Kwik-Fit Algemeen

Continental opnieuw grootste wegdekaandeel in Nederland
De 4-seizoenenband blijft aan populariteit winnen, inmiddels rijdt 7,2% van de Nederlanders het hele jaar door op deze band. Zo blijkt uit onderzoek onder ruim 2.200 auto’s dat JES Marketing Onderzoek in augustus 2017 uitvoerde in opdracht van KwikFit. De overall winnaar met het grootste wegdekaandeel is voor het derde jaar op rij Continental, al is het aandeel in het afgelopen jaar wel iets  gedaald. Michelin heeft het op één na grootste wegdekaandeel en de nieuwe nummer 3 is Vredestein.

Lees verder

Monteur komt persoonlijk langs met "KwikFit aan Huis"

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Haal- en brengservice voor auto-onderhoud is niet nieuw, maar wel als dit wordt gedaan door de monteur die ook aan de auto gaat werken. En dát is precies de essentie van de nieuwe service KwikFit aan Huis: de KwikFit monteur komt persoonlijk bij de klant de auto ophalen en levert deze na de werkzaamheden zelf weer af.

Lees verder

KwikFit ondertekent zelfverklaring ISO 26000

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

Wij onderstrepen hiermee onze ambities voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

KwikFit heeft de zelfverklaring ISO 26000 ondertekend. Hiermee onderstreept het bedrijf haar ambities voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als onderdeel van het Japanse ITOCHU Corporation heeft KwikFit bewust gekozen voor ISO 26000 omdat dit een wereldwijde richtlijn is voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven. Deze verantwoordelijkheid wordt uiteengezet in zeven kernthema’s: mensenrechten, milieu, arbeidspraktijk, bestuur van de organisatie, eerlijk zaken doen, betrokkenheid bij de ontwikkeling van de gemeenschap en consumentenaangelegenheden.

Lees verder

KwikFit Autoglas lanceert vernieuwde online Booking Service

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

KwikFit Autoglas lanceert vandaag een vernieuwde online Booking Service die het voor verzekerde consumenten en zakelijke rijders eenvoudiger maakt een afspraak voor ruitherstel te plannen.

Lees verder

Kenteken overschrijven bij KwikFit

- Kwik-Fit Algemeen

Kentekenloket en KwikFit starten samenwerking

Jaarlijks worden er in Nederland ruim 800.000 tweedehands auto’s verkocht tussen particulieren onderling. Voor het overschrijven van een kenteken kunnen particulieren vanaf nu ook terecht bij de KwikFit vestiging bij hun in de buurt. KwikFit is daarvoor een samenwerking gestart met het Kentekenloket.

Lees verder

KwikFit in Hengelo compleet vernieuwd

- Kwik-Fit Zakelijk - Kwik-Fit Algemeen

KwikFit opende vorige maand in Hengelo de deuren van een compleet vernieuwde vestiging. De KwikFit aan de Enschedesestraat 136 is één van de oudste KwikFit vestigingen van het land en is volledig vernieuwd. Wie al langs de nieuwe vestiging is gelopen, zal het zeker zijn opgevallen dat de gevel verbouwd is. Ook de receptie is onder handen genomen, de vestiging is namelijk gebouwd volgens het Premier concept van KwikFit, waarbij gemak voor de klant en transparantie centraal staan. Zo heb je vanaf de receptie vrij uitzicht op de werkplaats zodat klanten mee kunnen kijken terwijl hun auto op de brug staat.

Lees verder

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.