Airco Servicebeurt

Je airco koelt niet zo goed meer. Maar hoe komt dit en wat kun je er tegen doen? Het koudemiddel in de airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8% tot 10%. Gevolg: de koelcapaciteit van de airco wordt minder, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. Dán wordt het tijd voor een Airco Servicebeurt, zodat je weer met een goed gevulde airco op weg kunt.

PLAN EEN AIRCO SERVICEBEURT IN

Koudemiddel van je Airco bijvullen?

Koelt je airco niet meer zo goed als eerder? Dan kan je auto wel een Airco Servicebeurt gebruiken! Een Airco Servicebeurt kost €99.

  • Airco vullen en koudemiddel recyclen
  • Unieke garantie: Gegarandeerd koeler of geld terug

Kies voor een Airco Servicebeurt bij KwikFit:

 

Hoe vaak moet mijn airco gevuld worden?

Elke auto met airco heeft airco service nodig. Als het vullingspercentage van je airco onder de 70% komt, vermindert het koelvermogen en neemt de kans op een defect aan je airco toe. Daarom adviseren fabrikanten om eens per 4 jaar de airco te laten vullen tijdens een Airco Servicebeurt. Hiermee zorg je ervoor dat de koelcapaciteit van je airco behouden blijft.

PLAN EEN AIRCO SERVICEBEURT IN

Combineer de Airco Servicebeurt met Airco Fresh

Heb je naast een minder koele auto ook last van een muffe lucht uit de ventilatieroosters in je auto? Kies dan voor onze Airco Combi Servicebeurt! Hierbij vullen we niet alleen het koudemiddel van de airco, maar reinigen we de airco ook direct.

Gegarandeerd koeler of geld terug

Veelgestelde vragen

Meer veelgestelde vragen

Vragen over uw airco-onderhoud?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice