Airco Combi Servicebeurt

Een goed werkende airco in je auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt er ook voor dat je als bestuurder fris achter het stuur zit. Heb je het idee dat de airco niet meer zo goed koelt? En heb je last van muffe luchtjes uit de ventilatieroosters van je auto als je de airco aanzet? Dan is het tijd voor onze uitgebreide Airco Combi Servicebeurt.

Plan een Airco Combi Servicebeurt in

Airco bijvullen én reinigen?

Koelt je airco niet meer zo goed én heb je last van nare luchtjes in je auto? Dan is je auto toe aan een Airco Combi Servicebeurt.

  • Airco vullen en koudemiddel recyclen
  • Airco reinigen zodat alle ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen
  • Vertraagt de aangroei van nieuwe bacteriën
  • Unieke garantie: Gegarandeerd koeler of geld terug

Kies voor een Airco Combi Servicebeurt bij KwikFit:

 

Hoe vaak moet ik mijn airco vullen en reinigen?

Elke auto met airco heeft airco service nodig. Wij adviseren je om de airco eens per 4 jaar te laten vullen. Hiermee zorg je ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij je aan om je airco eens per jaar te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert de aangroei van nieuwe bacteriën in de airco. Wil je jouw airco in één keer laten vullen én reinigen? Kies dan voor de Airco Combi Servicebeurt.

Aircosysteem lek?

Blijkt tijdens de Airco Servicebeurt dat jouw aircosysteem mogelijk lek is? Dan moet de UV-vloeistof worden vervangen. Deze handeling is niet inbegrepen bij de Airco Servicebeurt. Daarom neemt onze vestigingsmanager altijd, vóór het vervangen van deze vloeistof, contact met jou op.

Plan een Airco Combi Servicebeurt in

Gegarandeerd koeler of geld terug!

Veelgestelde vragen

Meer veelgestelde vragen

Vragen over uw airco-onderhoud?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice