APK beoordelingen

Wat vinden onze klanten van de APK?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 9243 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

gewoon alles goed!

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

Kwikfit Brunssum is altijd klantvriendelijk en heel behulpzaam. Heb goede ervaringen met hen.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 12 september 2017

Ik heb geen verbeterpunten, het is een heel goed filiaal en de service is uitmuntend. Ik raad jullie aan bij iedereen en kom volgende jaar weer graag terug.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 19 september 2017

Vriendelijk en vlot geholpen , Bedankt Savas !!

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

Altijd vriendelijk en altijd goeie tips. Top service. Al jaren daarom vaste aanspreekpunt voor alles rond APK en banden..

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

Vriendelijke mensen en het werk was heel netjes

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

keuring is goed en voordelig, reparatie in verhouding vrij duur bijzonder vriendelijk te woord gestaan

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 september 2017

Mijn auto kwam in een keer door de apk dus daarom kan ik weinig zeggen over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Maar ik ben heel tevreden nu natuurlijk. Prijs vd apk keuring is helaas wel omhoog gegaan, maar dat zal zijn reden wel hebben. Zolang ik eerlijk behandeld word ben ik tevreden.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 september 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 25 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 24 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

Alleen APK, geen werkzaaamheden aan de auto

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 24 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

super vriendelijk naar de klant en uitleg

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 24 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 15 september 2017

Enthousiast en meedenken. Top!!!

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 24 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 24 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017

Fantastisch snel vakkundig en plezierig geholpen.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 24 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 september 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 24 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 22 september 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 24 september 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 13 september 2017

Je kunt er over hel algemeen vlot terecht en ik ben nog nooit "verrast" met volgens mij niet noodzakelijke reparaties. Ik vind de vestiging waar ik altijd kom een top-bedrijf

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.