APK beoordelingen

Wat vinden onze klanten van de APK?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 8769 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 28 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 24 juli 2017

Ik ben gekomen met een zogenaamde wachtafspraak en het werkte perfect. Zowel het maken van de afspraak online als het later omzetten van de afspraak naar een wacht-afspraak. Terplekke vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ik werd keurig opgebeld nadat de auto gekeurd was. Kortom ik ben een

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 28 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 juli 2017

Ondanks de drukte was de auto op tijd klaar

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 28 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

Snel geholpen ondanks dat ik geen afspraak had gemaakt

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 28 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 24 juli 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

ga zo door

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 25 juli 2017

Men is zeer klantvriendelijk en op alle punten 100% tevreden conform afspraak. Ook de melding vervaldatum APK per Email heb ik als zeer attent ervaren. Tot de volgende keer

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

Zeer correct en net vriendelijk personeel. Ze staan open voor alle vragen. En alles ging ook lekker snel. De enige langere wachttijd die er was. Kwam door het wachten op de acceptering van de RDW.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Vestiging Ede, Klaphekweg 18
Product A.P.K.
Datum bezoek 25 juli 2017

prima (tussen)tijds geinformeerd, geen lange wachttijd, prima prijs

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

Prijs van de APK goedkoop wat erg fijn is daarentegen is de prijs van materiaal erg duur

3,0
  • Algemeen 3,0
  • Vriendelijkheid 6,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 1,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 25 juli 2017

bij APK keuring afgekeurd op iets roest op de remschijf, naar mijn mening nauwelijks roestvorming. Ben naar andere APK garage gegaan voor een second opinion en deze vond het belachelijk dat de auto daarop is afgekeurd! volgens deze garage iets vliegroest dat er met een paar keer remmen zo af is!

6,0
  • Algemeen 6,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 5,0
  • Kwaliteit 4,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 25 juli 2017

Onduidelijk over roetfilter. Zou teruggebeld worden, is nog steeds niet gebeurd. Vorig jaar bij kwikfit € 1000,-- gespendeerd aan roetfilter en is nog steeds een probleem!

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

Gewoon prima geholpen

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 25 juli 2017

Geen

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

Nieuwe banden geadviseerd bij APK keuring. Advies was de duurste te nemen. Dat advies vind ik eenzijdig en had beter gekund. Mij een keuze voorleggen met voor- en nadelen. Verder prima!

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

Het betrof een APK keuring. Van te voren werd aangegeven dat het ongeveer een uur zou duren en dat ik onder het genot van een kop koffie en een tijdschrift kon wachten. Binnen 20 minuten was de keuring echter gereed. Keurig werd aangegeven welke aandachtspunten er waren en werd prijsopgave gedaan

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 27 juli 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 26 juli 2017

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.