APK beoordelingen

Wat vinden onze klanten van de APK?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 8703 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 13 maart 2017

Vriendelijke en prettige service

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 5,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 maart 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Ben zeer tevreden, is veel beter als Kwik-Fit op de heerlerbaan, die zijn zeer onvriendelijk.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Prima APK uitgevoerd en een aantal aandachtspunten meegegeven. Helemaal OK

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Er werd duidelijk gecommuniceerd en geadviseerd. Ik ben de laatste jaren voor mijn onderhoud bij Kwik Fit Sneek en ik ben ALTIJD uitstekend geholpen.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 15 maart 2017

De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Geen wachttijd. Goed afgesproken.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Goed en vriendelijk geholpen.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Ik ben super geholpen en mijn auto is zonder problemen door de apk gekomen

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Helaas is mijn auto afgekeurd,maar ik heb een goede uitleg gehad waarom.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Ik ben heel tevreden over kwikfut vriendelijke mensen geen wachttijden en goede prijzen wat wil je nog meer kortom TOP

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

De APK + bandenwissel was voor anderhalf uur gepland. Het heeft nog geen 1 uur geduurd. Dus snel

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Top filiaal

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

APK-Keuring gedaan, kan dus niets zeggen over de werkzaamheden

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Afspraak via internet, was allemaal keurig en snel

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Goede advies vrindelijkheid en volgendo afspraak

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 maart 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 21 maart 2017

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.