APK beoordelingen

Wat vinden onze klanten van de APK?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 8595 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
3,0
  • Algemeen 3,0
  • Vriendelijkheid 4,0
  • Wachttijd 3,0
  • Kwaliteit 3,0
  • Prijs 3,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product A.P.K.

Slecht

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product A.P.K.

goed snel en vriendelijk.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product A.P.K.

Heel vriendelijke personeel.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 23 januari 2017
Product A.P.K.

Zeer vakkundig en zorgzaam personeel

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 januari 2017
Product A.P.K.

APK. Alles is volgens afspraak gegaan.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 januari 2017
Product A.P.K.

Alles gewoon helemaal prima!

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 januari 2017
Product A.P.K.
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 januari 2017
Product A.P.K.
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 6,0
Datum beoordeling 22 januari 2017
Product A.P.K.

Ik ben een student, dus de kosten was aardig veel. Het hoort erbij.. de wachttijd was goed ik kon gelijk de dag zelf mijn auto weer ophalen, wat ik bij andere garages niet had, dus top!

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 22 januari 2017
Product A.P.K.

Was er alleen voor de APK keuring Prima Geholpen vriendelijk Personeel schone wachtruimte

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 januari 2017
Product A.P.K.
7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 6,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 6,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 januari 2017
Product A.P.K.

Bij aankomst werd er al bij voorbaat gezegd dat de keuring helemaal opnieuw zou worden gedaan, terwijl het een herkeuring was waarbij de gebreken waren verholpen. De bandenwissel was heel moeilijk, geen tijd voor. Misschien mogelijk. Allemaal dus niet direkt positief. Uiteindelijk toch wel gelukt.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 22 januari 2017
Product A.P.K.

Klasse monteur , wordt goed meegedacht , vriendelijk ga er zeker vaker komen

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 januari 2017
Product A.P.K.
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 21 januari 2017
Product A.P.K.

APK keuring snel uitgevoerd.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 januari 2017
Product A.P.K.
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 januari 2017
Product A.P.K.
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 januari 2017
Product A.P.K.

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.