APK beoordelingen

Wat vinden onze klanten van de APK?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 8592 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 18 februari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 16 januari 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 7,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 15 februari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 27 september 2017

Als het druk is, heb je het idee dat je een beetje afgesnauwd wordt en meestal vraag ik om de bandenspanning te controleren, maar dat wordt meestal vergeten

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 7 februari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 12 januari 2018

Deze cijfers gelden voor Heerenveen. Wij wonen dichterbij Drachten, maar daar werd tijdens het telefoongesprek om een afspraak te maken tot 2x toe de verbinding bewust verbroken. Ook werd ik onbehoorlijk te woord gestaan. Wat mij betreft krijgt Drachten dus een dikke onvoldoende voor communicatie en klantvriendelijkheid.

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
Datum beoordeling 27 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 10 januari 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 26 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 8 januari 2018

Duidelijke prijsopgave en meedenken ipv pushen

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 23 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 15 januari 2018

Alles was goed en oke.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 22 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 17 januari 2018
3,0
  • Algemeen 3,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 4,0
  • Prijs 4,0
Datum beoordeling 22 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 3 oktober 2017

Auto kwam voor grote beurt. Ik verzocht naar versnellingbak te kijken.’s middag werd ik gebelt-ik vroeg naar de versnellingsbak, daar was niet naar gekeken, ze zouden dat nog even doen. Ik haal de auto op, alles prima. Eerste autorit, ik rij op snelweg, neem afslag, kan niet terug schakelen!

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 21 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 17 januari 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 28 december 2017

Heel tevreden

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 16 januari 2018
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 19 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 17 januari 2018

Toppie

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 19 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 17 januari 2018

Top service

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 19 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 9 januari 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 19 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 15 januari 2018
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 19 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 17 januari 2018

enkele reparaties moeten nog uitgevoerdt worden.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 19 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 17 januari 2018

Zeer snel en correct geholpen. Ik had per vergissing alleen APK gevraagd , maar kleine beurt kon er ook bij. En dat in een kort tijdsbestek. Dank

7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 7,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 19 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 16 januari 2018
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 19 januari 2018
Product A.P.K.
Datum bezoek 15 januari 2018

Betrokken medewerkers.

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.