APK beoordelingen

Wat vinden onze klanten van de APK?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Iedereen krijgt na bezoek aan KwikFit een enquête toegestuurd. Hierin geven klanten hun mening over: 

Daarnaast geven onze klanten in de review een algemeen eindoordeel over het bezoek aan KwikFit in de vorm van een rapportcijfer. Dit cijfer vormt de basis voor onze landelijk gemiddelde klantbeoordeling. 

Meest recente KwikFit reviews

Onze 180 vestigingen worden dagelijks beoordeeld. De actuele klantbeoordeling is gebaseerd op 9448 beoordelingen, met een maximale score van 10. Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen.
7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 3,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017

werkloon is hoog, apk gratis vanwege all secure, dan heb je het gevoel dat het werkloon daardoor erbij wordt gerekend, het ging om de het repareren van de koplampen, heb niet het idee dat dat zo duur moet zijn en dat valt dan erg tegen. Daarom roep ik niet: ga naar kwikfit. Mensen wel aardig.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en betrouwbaarheid van de personeelsleden van Kwik fit GOUDA.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017

Alles was prima

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017

Ik ben snel geholpen, goed geïnformeerd, afspraken zijn nagekomen.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 13 november 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017
7,0
  • Algemeen 7,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 7,0
  • Prijs 4,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017

Tijdens de apk bleek dat mijn remtang vast stond. Goed contact gehad met de werkplaats. Prijs valt me wel erg tegen. Ruim 800 euro. Gespreid betalen zou voor deze bedragen die niet gepland waren wel fijn zijn.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 7,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017

gewoon prima geholpen

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Prijs 10
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017
10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 21 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 20 november 2017
8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 7,0
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 20 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 9 november 2017

Ik ga ervan uit dat de kwaliteit goed is, ikzelf heb er geen verstand van.

8,0
  • Algemeen 8,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 20 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 17 november 2017

Goed en vriendelijk te woord gestaan

10
  • Algemeen 10
  • Vriendelijkheid 10
  • Wachttijd 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 10
Datum beoordeling 20 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 16 november 2017

Super service op korte termijn afspraak gehad

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 8,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 20 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 17 november 2017
9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 9,0
  • Wachttijd 9,0
  • Kwaliteit 9,0
  • Prijs 9,0
Datum beoordeling 20 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 17 november 2017

Alle afspraken zijn nagekomen, werk snel en voor zover ik dat kan beoordelen goed en vakkundig uitgevoerd.

9,0
  • Algemeen 9,0
  • Vriendelijkheid 8,0
  • Wachttijd 7,0
  • Kwaliteit 8,0
  • Prijs 8,0
Datum beoordeling 20 november 2017
Product A.P.K.
Datum bezoek 14 november 2017

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.