APK vervaldatum checken

APK keuring All-in

Vul je kenteken in en controleer direct de APK-vervaldatum

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Benieuwd of de APK van jouw auto al bijna verloopt? De vervaldatum ligt één of twee jaar na de vorige APK. Wanneer je auto niet vóór de vervaldatum gekeurd is, riskeer je een boete. Controleer daarom direct jouw APK vervaldatum. Je kunt voor je APK de volgende dag al bij ons terecht.

Wist je dat wij jouw auto al 2 maanden voor de vervaldatum kunnen keuren?

Een boete van het CJIB, daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Plan daarom ruim vóór de vervaldatum je APK. Wist je dat dit al 2 maanden voor de vervaldatum kan? Ook dan wordt de vervaldatum van de eerst volgende keuring gewoon bepaald op basis van de oude vervaldatum. 

Een voorbeeld

Verloopt jouw APK op 1 december 2014 en laat je jouw auto op 5 oktober 2014 keuren? Dan is de nieuwe APK gewoon geldig tot 1 december 2015 (in geval van verplichte jaarlijkse keuring). Tot het laatste moment wachten is dus niet nodig. Plan direct je afspraak in!

Onze APK slechts €24,95 All-in

Onze APK-prijs van €24,95 is All-in. Dus inclusief BTW en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten. De APK staat los van onderhoud aan je auto. Wij voeren dus tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen.

APK keuring bij KwikFit:

 

  • Plan vandaag je afspraak in en je auto kan morgen meestal al worden gekeurd!
  • KwikFit is de grootste RDW-erkende keuringsinstantie van Nederland.
  • Als je auto tijdens de APK keuring bij KwikFit wordt afgekeurd, biedt KwikFit je – als je de benodigde reparatie(s) bij KwikFit laat uitvoeren – een gratis herkeuring aan.
  • Bij noodzakelijke reparaties krijg je altijd een prijsopgave en sta je nooit voor verrassingen.

APK keuring All-in

Vul je kenteken in en controleer direct de APK-vervaldatum

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Veelgestelde vragen

Meer veelgestelde vragen

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice