APK en olie verversen

Combineer je APK met een oliewissel

Vul je kenteken in en controleer direct de APK-vervaldatum.

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Is het weer bijna tijd voor de APK keuring van je auto? Veel automobilisten kiezen ervoor de APK te combineren met een onderhoudsbeurt of oliewissel. KwikFit heeft al een APK in combinatie met olie verversen vanaf €78,95. 

APK combineren met olie verversen

Combineer je een APK met het verversen van olie? Dan voeren wij eerst de APK keuring uit en verversen daarna de olie en vervangen wij ook het oliefilter. Natuurlijk gebruiken wij altijd de olie die voldoet aan de specificaties van jouw auto.

 

Combineer je APK met onderhoud

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want je bespaart zo niet alleen tijd, maar je houdt ook nog eens geld over om leuke dingen mee te doen! Combineer je een APK keuring met een grote beurt of merkbeurt, dan betaal je slechts €15 voor de APK keuring (normaal €24,95).

Hoe vaak kan ik mijn olie het beste verversen?

Dit hangt af van je type auto en het aantal gereden kilometers. Raadpleeg hiervoor het instructieboekje van jouw auto. In elk geval is het verstandig maandelijks je motoroliepeil te meten. Olie verversen is een belangrijk aspect van het onderhoud aan jouw auto.

Welke oliesoort is voor mijn auto geschikt?

Voor benzine en dieselmotoren worden de volgende oliesoorten toegepast: Minerale olie, Half Synthetische olie, Vol Synthetische olie en High Performance olie. Olie zorgt voor smering en koeling van de motor. Doordat steeds meer motoren betere prestaties kunnen leveren, worden er ook steeds hogere eisen aan de motorolie gesteld. Het is niet raadzaam om de verschillende soorten olie met elkaar te mengen of zomaar over te stappen op een andere oliesoort.

APK keuring bij KwikFit:

 

  • Plan vandaag je afspraak in en je auto kan morgen meestal al worden gekeurd!
  • KwikFit is de grootste RDW-erkende keuringsinstantie van Nederland.
  • Als je auto tijdens de APK keuring bij KwikFit wordt afgekeurd, biedt KwikFit je – als je de benodigde reparatie(s) bij KwikFit laat uitvoeren – een gratis herkeuring aan.
  • Bij noodzakelijke reparaties krijg je altijd een prijsopgave en sta je nooit voor verrassingen.

Combineer je APK met een oliewissel

Vul je kenteken in en controleer direct de APK-vervaldatum.

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Veelgestelde vragen

Meer veelgestelde vragen

Vragen?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice