Onderhoud aanbiedingen

Vergelijk de prijs van onderhoud aan jouw auto

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.
Wil je veilig en goed voorbereid op reis?
Profiteer dan van Coole Acties bij KwikFit. Je ontvangt 25% korting op een airco servicebeurt en 20% korting op een kleine of grote onderhoudsbeurt. Zo houd je geld over om leuke dingen mee te doen deze zomer.

 

Airco-onderhoud

Een goed werkende airco is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt er ook voor dat je als bestuurder fris achter het stuur zit. Houd je hoofd koel en profiteer van 25% korting op airco-onderhoud.

Kleine of grote onderhoudsbeurt

KwikFit verricht onderhoud aan álle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt altijd met je auto bij ons terecht. Je ontvangt nu 20% korting op een kleine of grote onderhoudsbeurt.

  • Tijdens de kleine beurt controleren wij de auto op meer dan 20 belangrijke punten. We verversen de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de ruitensproeier bij. Tijdens de KwikFit Zomertour bieden een kleine onderhoudsbeurt aan vanaf €63.
  • Bij een grote beurt wordt de auto gecontroleerd op meer dan 95 punten. Naast olieverversen en vervangen van het oliefiler wordt ook het luchtfilter vervangen. Tevens worden de ruitensproeier- en koelvloeistof bijgevuld. Tijdens de KwikFit Zomertour is er een grote onderhoudsbeurt vanaf €151.

Altijd voordelig onderhoud

Bij KwikFit ben je áltijd voordelig uit voor auto-onderhoud. Want wij bieden je onderhoud voor een vaste lage prijs. Zo heb je al:

Vergelijk de prijs van onderhoud aan jouw auto

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Vragen over auto-onderhoud?

Wij helpen je graag

088 - 5945348 (lokaal tarief)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Als je onze website gebruikt, accepteer je onze cookies.