Dunlop SPORT MAXX GT 245/45R18 96Y

Dunlop
foto
Type: SPORT MAXX GT
Snelheid: Y (t/m 300 km/u)
Soort: Zomerbanden
€ 200,95 € 180,86
Uw voordeel: € 20,09
Levertijd: 6 dagen

Dunlop SP SPORT MAXX GT is een band voor uiterst sterke prestaties, die de bestuurder een maximum aan feedback bezorgt en uitstekende prestaties levert bij pittige snelheden. Deze band, die louter voor sportwagens, krachtige coupés en 'high performance'-sedans ontworpen werd, beweegt zich in razende vaart over de wegen voort.Dunlop SP SPORT MAXX GT pronkt met een niet-richtingsgebonden, asymmetrisch loopvlakprofiel.

De band is uitgerust met de gerespecteerde Touch Technology van Dunlop, die de communicatie tussen de bestuurder en de band helpt te verbeteren. Dat betekent dat de bestuurder onmiddellijke feedback over de stuurrespons van de band krijgt. Neem daarbij ook nog de Multi-Radius Tread Technology en de band zorgt voor een voortreffelijke wegligging in droge omstandigheden, terwijl de tractie in natte omstandigheden behouden blijft.

Dunlop SP SPORT MAXX GT is platter in vergelijking met heel wat andere banden in deze klasse. Reden: een plattere band betekent een grotere loopvlakzone, wat het nemen van bochten gemakkelijker maakt. Het asymmetrische ontwerp van de band verbetert de tractie in droge omstandigheden en zorgt tegelijkertijd voor grip op natte wegen. De versterkte constructie van de wang optimaliseert de Touch Technology en vermindert de laterale buiging tijdens het nemen van bochten, waardoor de bestuurder de respons volledig voelt.

De vorm van de band wordt behouden dankzij de Hybrid Jointless Band Technology, om een vlakke kant op de band te voorkomen, nadat het voertuig voor een lange periode geparkeerd stond. De feedback voor de bestuurder wordt verder verbeterd door het unieke bevestigingssysteem op de velgrand van Dunlop, dat voor sterke tractie zorgt op zowel droge als natte wegen.Dunlop SP SPORT MAXX GT levert maximale sportieve rijprestaties. De rubbersamenstelling van die band is zodanig prestatiegericht dat het rijgedrag en de tractie verbeterd worden.

Belangrijkste voordelen:
- Band voor uiterst sterke sportieve rijprestaties
- Ideaal voor rasechte sportwagens, 'high performance'
- Touch Technology bezorgt de bestuurder onmiddellijke feedback over de weg
- Multi-Radius Technology zorgt voor een voortreffelijke wegligging en tractie in natte omstandigheden
- Asymmetrisch, niet-richtingsgebonden loopvlakprofiel voor een betere wegligging
- Hybrid Jointless Band Technology om een vlakke kant op de band te voorkomen
- Het unieke bevestigingssysteem op de velgrand zorgt voor sterke tractie op droge en natte wegen

68 dB
F
B

Deze band is beoordeeld met het EU brandstofefficiëntie-label F, wat overeen komt met een matige brandstofefficiëntie.

In de categorie grip op nat wegdek is deze band gewaardeerd met een B-label, wat betekent dat deze band zeer goede grip heeft bij natte weersomstandigheden.

De band heeft een extern rolgeluid van 68dB, wat betekent dat deze band een stille geluidsproductie heeft.